به گزارش مشرق، سپیده دولتی، کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه الگوی غذایی ناسالم، نخستین عامل بیماریهای غیرواگیر است، اظهار کرد: الگوی غذایی ناسالم به معنای افزایش دریافت قند، نمک، چربی و مصرف کم میوه، سبزی، فیبر و لبنیات است.
وی افزود: بر اساس مطالعه سیمای مرگ، نخستین علت مرگ در ایران بیماریهای قلبی و عروقی و دومین علت آن سرطانها هستند.
عدد قند خون نرمال و طبیعی چند است؟
نخستین ,بیماریهای ,ناسالم ,غذایی ,الگوی ,فیبر ,الگوی غذایی ,سیمای مرگ، ,مطالعه سیمای ,اساس مطالعه ,مرگ، نخستین
درباره این سایت